onsdag 2. januar 2013

Endelig fiske igjen.......

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN DER UTE............
Så var det nytt år og nye sjanser på alle mulige områder,for meg var det den første ordentlige fisketuren etter oprasjonen et faktum nå i dag.Jeg og sønnen tok en tur til "hjemmebanen" vesleelva.
Knallvær med lettskyet vær og -5 grader og med et mål om ca. 2-2,5 kilo med fisk pr. mann var dagens agenda satt.

 
 
 






 

Begge ville fiske mest med mormyska da vi vet fra før at januar og elvefisken kan være en ganske treig opplevelse.Dette stemte ganske bra også,fisk var det i di 3 første hullene på vår vanlige startplass men dem tok veldig forsiktig.Det ble prøvd både tafs og pimpel men dette ga bare en og annen fisk.Med myskaen kunne vi lure opp en 7-10 fisker i hullene.Snittet på fisken lå på ca 30-35 gram.

Jeg skjønte fort at det lå litt konkuranse mellom far og sønn i dag for han borret ivrig utover mot glomma.Trenden fra tidligere holdt seg med fisk i mange hull men nå bare 3-4 fisk i hullene men snittet steig jo lengre ut vi kom.

Vi fisket nesten vanlig konkuransetid.Startet fisket klokka halv 11 og hold på til 14.00.Kjentes ut på dunkene våre at vi hadde ganske likt med fisk og ble enige om å veie fangsten da vi kom hjem.

Vell hjemme ble det tømt fisk i 2 poser og veid opp.HMMMMM..........Per Martin hadde 3200 gram
og far sjøl hadde.........2680 gram.Grundig slått altså og det var di 2 første hullene som hadde gjort det.Mens jeg hadde 7-8 fisk hadde sønnen 15 fisk i første og 17 i det andre.

Men like vell godt fornøyd med at armen går å bruke til å borre med igjen og godt å komme seg i gang igjen.Neste tur blir fredag 4 januar,har ikke bestemt meg hvor enda.Rapport kommer her på bloggen.

 
Stemningsbilde fra startplassen.

En meget fornøyd vinner med dagens totale fangst.Har fått hørt det en del i kveld men hevnen er søt.....he,he,he.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar