søndag 4. november 2012

FÆRDER-TUR

Etter en uke fri for fiske så ble det bråbestemt en tur ned til Færder for å sjekke om det gikk å få lurt opp noe fisk.Oppsettet ble ganske enkelt da vi kom frem til elva.Mye vann og til tider sterk strøm gjorde at vi satte opp kort take-a-part med en 2 grams dupp.Hadde  denne gang med ei feederstang for å teste denne på en 20-25 meter.

Da vi dreiv å rigget opp kom også Steinar ned,han skulle også teste fisken.Han satte opp 2 topper til take a parten med flate dupper.Noe også jeg skiftet til etter litt testing.Klarte å holde igjen en 10 grams cralusso tuning dupp.

Skjøt ut 5 små baller på feederplassen og koppet ut 3 små på tap plassen(det eneste jeg hadde som mat i foret var litt fluo pinkies.Foret besto av 50-50 sensas club gardons og sensas super black etang.

Gutta in action:




For å lage en lang historie kort så var fisket nesten steindødt.Per martin hadde på en micro-mort og Steinar tok en liten gullbust.Ikke tegn til annen fisk på resten av turen.Mye av skylden må forholdene ta.Ingen fisk står i denne strømmen så seint på året og elva kunne godt ha vært en halv meter lavere.Skulle nok ha banket is på Sildvannet heller vesleelva i dag.....BOOOOOMMMMTUR.

Flere stemningsbilder her:

 
 


Neste helg har jeg planer for isfiske men ser at kuldegradene som er spådd kansje ikke kommer så da må en vell gnu på med meiteutstyret en stund til.

Steinar som gjør det eneste fornuftige i dag.Pakker opp og på vei hjem.

Er på plass med mer blogging til uka.Ha det bra alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar